söndag, juni 18, 2006

Vilken jävla pundare

Rörig kväll blev det igår. Det planerade Trädgårds-supet slogs i bitar då vi fick höra ett rykte om att Babyshambles skulle göra en surprisespelning på Debaser. Sagt och gjort, vi drar till Debaser. Väl där hör vi att det inte alls ska spela då de ska ha sabbat alla sina instrument på spelningen i Hultsfred dagen innan, nån har dock sett några ur bandet. Då bestämmer vi oss för att dra till Trädgården i alla fall. Ungefär i höjd med casinot så ringer dock vår kontakt och säger att Pete Doherty (är han släkt med Ken Doherty månne?) står och sparkar lite på staketet till uteserveringen iklädd morgonrock. Så vi ångrar oss igen och tar en taxi tillbaka till Debaser och hamnar typ först i den långa kön som bildats, bra med kontakter lite här och var.

Pete Doherty då? Jo han var där och Babyshambles drog av ett par låtar, rätt bra men det bestående intrycket är ändå att faan va Pete Doherty kan festa. Såg väldigt tragiskt ut dock när han blev släpad av scenen och blödde från ryggen. Såret fick han när han i slutet skulle kasta ner en av sina groupies från scenen och kastade ner sig själv istället (Hahaha!). Försökte hjälpa honom upp men det var fan som att dra upp ett ankare för hand.

Nu tycker jag att vi allihopa ska vila ett slag (även Pete) och vänta med festandet åtminstone till på onsdag.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nu har även jag hittat hit! Kul att bli kallad "kontakt", får en att känna sig viktig... Är rätt nöjd med helgen om jag får säga det själv. Har haft typ en kund i timmen på jobbet och vi stänger inte förrän sex. Kul.

4:35 em  
Anonymous Anonym said...

HAHAHA, kanna sig viktig! stackare.

pete.d borde fan sprattas upp som en fisk och valdtas med glodande jarndildo. innan. finns inga prickar i chile. javla land ta mig harifran.

6:51 em  

Skicka en kommentar

<< Home